Jeftinije cijene poštarine...

2014-09-18 19:33

Dragi korisnici internet trgovine Feliks Garden,
čast nam je i zadovoljstvo objaviti da smo nakon niza mjeseci konačno spustili cijene poštarina. Shvaćamo da su i ove cijene previsoke te ćemo nastojati da u što kraćem roku spustimo što više cijene da budu pristupačnije svima.

 

Osim spuštanja cijena također smo spustili prag za BESPLATNU POŠTARINU. Poštarina je sada besplatna za sve narudžbe poviše 20,00 €.

 

Više o cijenama možete vidjeti na tablici ispod:

Plaćanje  
1. Pouzećem (Hrvatska i Bosna i Hercegovina)
2. Western Union
3. PayPal-om
4. Skrill
5. Virman uplatnicom  
6. Besplatna poštarina
3.00 €
2.60 €
2.30 €  
2.30 €                  
0.90 €
poviše 20.00 €

 

1. Cijena poštarine pouzećem iznosi 3.00 € (uračunata poštarina koju Feliks Garden mora uplatiti prilikom slanja pošiljke). U tom slučaju narudžbu plaćate kada vam stigne na kućnu adresu, plus poštarinu koju Feliks Garden ne može uplatiti umjesto vas u iznosu od 0.20 do 1.50 € (ovisno o cijeni i težini).

2. Opcija uplate Western Union je za kupce koji nisu državljani Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Cijena poštarine Western Unionom iznosi 2.60 €.

3. Cijena poštarine preko usluge PayPal iznosi 2.30 €. Plaćanje preko PayPal-a vrši se direktno na našoj stranici.

4. Cijena poštarine preko usluge Skrill iznosi 2.30 €. Plaćanjem preko Skrill-a potrebno se ulogirate na Vaš Skrill račun preko kojeg ćete izvršiti uplatu. Podaci za uplatu biti će poslani na Vaš e-mail.

5. Cijena poštarine virman uplatnicom iznosi 0.90 €. U tom slučaju ukupnu cijenu narudžbe plaćate prije slanja u banci ili pošti na naš tekući račun kojeg dobijete na e-mail kada napravite narudžbu.  

6. Poštarina je besplatna za narudžbe poviše 20.00 €.

 

 

*U nastojanju smo da svi naši korisnici budu zadovoljni našim uslugama i s tim vam želimo zadovoljnu kupovinu,

 Vaš Feliks Garden

 

Nazad